Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Beneficiarii Asociației „Stea” ies din nou la curățenie
Diana Bretan  - Vineri, 24 Mai 2013

În cadrul proiectului civic, finantat de organizatia franceza La Voix de l’ mEnfant, copiii și tinerii străzii, beneficiari ai Asociației „Stea”, continuă seria ieșirilor la curățenie în comunitate.

 

Astfel, luni 27 mai, ora 13.00, Asociația organizează o acțiune de curățenie în zona străzii Ostrovului, în spațiile verzi din jurul blocurilor CD2. Scopul acestei activități este de a crea în rândul participanților o atitudine de respect față de mediul înconjurător și față de bunurile comunității.

 

Acest proiect se derulează în parteneriat cu Școala generală din Mădăras, pe o perioada de 8 luni. De asemenea, partener este și Primăria Satu Mare și Primăria Ardud.

 

La această acțiune vor fi invitați să participe și locuitorii din zona străzii Ostrovului, iar la final atât beneficiarii Centrului de zi al Asociatiei STEA, cât și cei care vor dori să dea o mână de ajutor vor fi recompensați cu produse de igienă (săpunuri și șampoane).

 

Gunoaiele vor fi selectate, iar din reciclarea deșeurilor vor fi create obiecte de artizanat care urmează să fie expuse cu ocazia zilei de 1 Iunie în centrul Sătmarului.

1435 vizite
Distribuie pe